Wie zijn wij

EVEN VOORSTELLEN
Binnen SANTE CONSULT werkt Paul Wijffels  als gecertificeerd cosmetisch arts. Hij is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam en het AMC*. Na een assistentschap chirurgie is hij ruim 15 jaar werkzaam geweest op het vakgebied van de flebologie (behandeling van veneuze stoornissen zoals spataderen).

Paul Wijffels heeft zich verdiept in de esthetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Medische behandelingen met fillers en botuline toxine zijn zijn specialiteit, gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Het gebruik van afbreekbare (tijdelijke) producten heeft zijn absolute voorkeur en hij werkt dan ook alleen met afbreekbare middelen. Hij voldoet aan de eisen van zijn beroepsvereniging de NVCG die recht geven op de titel gecertificeerd cosmetisch arts.

NVCG EN VISIE
Paul Wijffels is sedert 2006 gecertificeerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde ( www.nvcg.nl ), waarin hij als secretaris 6 jaar lang een bestuursfunctie heeft vervuld. De NVCG heeft een opleidingscurriculum samengesteld voor artsen werkzaam in de esthetische geneeskunde. Hieraan valt te toetsen of een arts bekwaam is. Kwaliteit en transparantie zijn het grootste doel. Verder is Paul Wijffels lid van het European College of Aesthetic Medicine ( www.ecamedicine.com ), lid van de Visitatie  Commissie van de NVCG en docent aan het Allergan Medical Institute. Middels nascholing in binnen- en buitenland houdt hij zijn kennis op het brede gebied van de cosmetische geneeskunde actueel en zijn er goede intercollegiale contacten. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Hij geeft zelf training aan  artsen op het gebied van fillers en botuline toxine en is tevens werkzaam als medisch adviseur.

* BIG registratienummer: 09025037601